خانواده سالم

خانواده سالم

علمی فرهنگی اجتماعی
خانواده سالم

خانواده سالم

علمی فرهنگی اجتماعی

خانواده و سلامت > رابطه مصرف پنیر و سکته قلبی


پنیر به علت دارا بودن 2 فاکتور اصلی در بروز سکته قلبی باید تا حد ممکن از سفره صبحانه حذف شود. در حال حاضر 300 فاکتور خطر در بروز سکته قلبی شناخته شده که ...




یک استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت:« پنیر به علت دارا بودن 2 فاکتور اصلی در بروز سکته قلبی باید تا حد ممکن از سفره صبحانه حذف شود.»

 

دکتر سید حسن عارفی اظهار داشت:«سکته قلب ناشی از انسداد رگهای قلب میباشد که علت آن هنوز ناشناخته مانده است و فاکتورهای تحقیقاتی متعددی در بروز آن نقش دارد.»

 

وی افزود:«در حال حاضر 300 فاکتور خطر در بروز سکته قلبی شناخته شده که مصرف دخانیات، چربی و افزایش فشار خون شریانی سر لوحه این عوامل قرار دارند و مورد تأیید سازمان جهانی هم میباشند.»

 

این متخصص قلب و عروق تصریح کرد:«البته فاکتور چاقی، دیابت و عدم تحرک کافی در شبانه روز از دیگر عوامل بروز سکته قلبی در افراد است که در رتبه های بعدی قرار دارند.»

 

عارفی گفت:«طی سه قرن گذشته تنها 10 درصد مردم بر اثر بیماریهای قلبی و عروقی میمردند ولی در حال حاضر با ماشینی شدن زندگی، افزایش قدرت اقتصادی مردم و تنوع غجان خود را از دست میدهند.»

 

وی با اشاره به راهکارهایی پیشگیری از بروز سکته قلبی ادامه داد:«بیش از 140 عارضه از سرطان مری تا روده بزرگ و انواع سکته قلبی و مغزی بر اثر استعمال سیگار بروز میکند که حتی مصرف یک تا سه نخ سیگار هم میتواند به سکته قلبی منجر شود.»

 

این استاد قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت:«به منظور پیشگیری از سکته قلبی هر 6 ماه یکبار باید فشار خون و میزان چربی خون افراد بررسی و از رژیم غذایی سالم و متنوعی برخوردار باشند.»

 

عارفی تصریح کرد:«سبزیجات،میوههای تازه، حبوبات و فیبر موجود در پوست آنها از جمله موادی هستند که خاصیت ضد سرطانی و سکته قلبی و مغزی دارند و به همین منظور باید در برنامه غذایی افراد گنجانده شود.»

 

وی افزود:«چربیهای جامد از جمله روغن نباتی، کره و پنیر خطرات ناشی از بیماریهای قلبی و عروقی را افزایش داده و مصرف آن در دراز مدت فرد را در معرض سکته قرار میدهد.»

 

این متخصص قلب و عروق بیان داشت:«درصد چربی پنیر حتی نوع کم چرب آن از سایر محصولات لبنی بالاتر است و به دلیل دارا بودن یک نوع ماده سمی و نمک بالا فشار خون را افزاش میدهد.»

 

عارفی گفت:«به دلیل اینکه پنیر 2 فاکتور اصلی سکته قلبی را دارد، باید تا حد ممکن از سفره صبحانه افراد حذف و حبوبات،سبزیجات تازه، گردو و بادام جایگزین آن شود.»

 

وی ادامه داد:«همچنین گوشت و محصولات حیوانات خاکزی نظیر گوسفند، گاو، شتر و بز خطر ابتلا به سکته قلبی و مغزی را افزایش میدهد و گوشت مفید حیوانات آبزی مثل میگو و ماهی باید در سبد غذایی خانوادهها قرار گیرد.»

 

این استاد دانشگاه خاطر نشان کرد: « با تغییر شیوه زندگی، اصلاح رژیم غذایی، داشتن فعالیت بدنی و انجام ورزش و پیاده روی میتوان از بروز سکته قلبی و مغزی پیشگیری کرد.»

 

 

منبع خبر : سلامت نیوز












تمامی حقوق وب سایت محفوظ و انتشار مطالب فقط با ذکر منبع مجاز میباشد.

http://khanevadesalem.blogsky.com

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد