خانواده سالم

خانواده سالم

علمی فرهنگی اجتماعی
خانواده سالم

خانواده سالم

علمی فرهنگی اجتماعی

روانشناسی کودک > دروغگوهای شش ماه


فاطمه سالمی

همه کودکان از دروغ گفتن درباره دستبرد زدن به جعبه بیسکویت ها گرفته تا انکار شکستن اسباب بازی خود، گاه تلاش می کنند والدین خود را گمراه کنند. با این حال ...




فاطمه سالمی


تازه ترین بررسی ها نشان می دهد کودکان از سن شش ماهگی دروغ گفتن را یاد می گیرند.

 

همه کودکان از دروغ گفتن درباره دستبرد زدن به جعبه بیسکویت ها گرفته تا انکار شکستن اسباب بازی خود، گاه تلاش می کنند والدین خود را گمراه کنند. با این حال بررسی های جدید نشان می دهد کودکان از سنی بسیار پایین تر از آنچه تصور می شود، فریب دادن دیگران را یاد می گیرند.
رفتارشناسان دریافته اند که کودکان از سن شش ماهگی دروغ گفتن و فریب اطرافیان را یاد می گیرند و چاخان کردن های ساده به آنها یاد می دهد چطور در بزرگسالی در مسایل پیچیده تر دیگران را گمراه کنند.
روانشناسان تاکنون بر این باور بودند که با توجه به سیر رشد مغز، کودکان تا سن چهار سالگی قادر نیستند مهارت دشوار دروغ گفتن را یاد بگیرند.
کودکان از این سن به سرعت یاد می گیرند که چطور با تاکتیک هایی چون گریه یا خنده ساختگی توجه بزرگترها را به خود جلب کنند. در سن هشت ماهگی این تاکتیک ها پیچیده تر می شود و به صورت کارهایی چون پنهان کردن فعالیت های ممنوع شده یا تلاش برای منحرف کردن توجه والدین ظاهر می گردد.
گریه ساختگی یکی از اولین اشکال فریب دادن است که کودکان از آن برای جلب توجه بزرگترها استفاده می کنند، آنها گاه در حین گریه کردن گریه خود را متوقف می کنند و با مشاهده واکنش بزرگترها دوباره آن را از سر می گیرند.

کودکان از سن شش ماهگی به تدریج با تجربه واکنش های مختلف والدین به اینگونه تاکتیک ها، یاد می گیرند که در هر موقعیتی از چه نوع رفتار فریبکارانه ای برای رسیدن به خواسته های خود استفاده کنند.










تمامی حقوق وب سایت محفوظ و انتشار مطالب فقط با ذکر منبع مجاز میباشد.

http://khanevadesalem.blogfa.com

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد