خانواده سالم

علمی فرهنگی اجتماعی

خانواده سالم

علمی فرهنگی اجتماعی

ازدواج > چگونه متوجه شوید که برای ازدواج آماده‌اید؟


آیا ازدواج کردن برای شما مناسب است؟ توصیه می‌کنیم قبل از اینکه آستین‌هایتان را بالا بزنید، نگاه دقیقتری به خودتان و رابطه‌تان بیندازید. این سوالات را از خودتان بپرسید.



 

آیا ازدواج کردن برای شما مناسب است؟ قبل از اینکه به قول معروف قاطی مرغ‌ها شوید چه چیزهایی را باید بدانید؟ توصیه می‌کنیم قبل از اینکه آستین‌هایتان را بالا بزنید، نگاه دقیقتری به خودتان و رابطه‌تان بیندازید. این سوالات را از خودتان بپرسید.


چرا می‌خواهید ازدواج کنید؟
صادق باشید و دلایلتان را بررسی کنید. لیستی از مزایا و معایب طرف مقابل و رابطه‌تان تهیه کنید. اگر می‌خواهید خودتان را برای ازدواج کردن راضی کنید، به هیچ وجه اینکار را نکنید. اگر می خواهید طرفتان را به اینکار راضی کنید، باز هم اینکار را نکنید. مطمئن شوید که برای فرار کردن یا جلوگیری از بروز چیزی نیست که می‌خواهید ازدواج کنید. آیا همیشه دوست داشتید که ازدواج کنید؟ این هم اصلاً دلیل خوبی نیست.


آیا به گذشته طرف مقابلتان اطمینان دارید؟
بهترین پیش‌گوی رفتارهای آینده، رفتارهای گذشته طرف مقابلتان است. باید از آن درس بگیرید. طرفتان در روابط قبلی خود چطور رفتار کرده است؟ با شما چطور رفتار کرده است؟ از والدین خود درمورد ازدواج چه چیزهایی یاد گرفته است؟ به دقت والدین طرف مقابلتان را بررسی کنید-بچه‌ها تا حد زیادی تحت ‌تاثیر والدین خود هستند.


فقط می‌خواهید ازدواج کنید یا برنامه یک مراسم عروسی مفصل دارید؟
کیک، گل و غذاهای عالی همه هیجان‌انگیز به نظر می‌رسند اما چیزهای مهمتری هم وجود دارد. عروسی یک شب است و ازدواج یک عمر. نباید فقط بخواهید که ازدواج کنید باید بخواهید که با خوشبختی کنار هم زندگی کنید. به 50 سال آینده فکر کنید. حداقل همان مقدار زمان و انرژی که برای برنامه‌ریزی روز عروسیتان صرف می‌کنید را صرف برنامه‌ریزی برای زندگی زناشوییتان کنید. قبل از ازدواج با طرفتان درمورد نحوه بزرگ کردن بچه‌ها، نظم، رابطه‌ جنسی، مسائل مالی، کار، مذهب، بازنشستگی، مادر/پدر همسر، و از این قبیل تصمیم بگیرید. اگر در مورد این موضوعات قبل از ازدواج با هم حرف نزنید نمی‌توانید با هم به خوبی زندگی کنید.


آیا بیشتر از آنچه برای از دست دادن در توانتان است، سرمایه‌گذاری کرده‌اید؟
به قیمت رابطه تان نگاه کنید. مثلاً اگر مجبور خواهید بود قید دوستان، کار یا خانواده‌تان را بزنید، یعنی قیمت این ازدواج برایتان خیلی بالا است. ببینید اگر این ازدواج شکست بخورد، از نظر احساسی ورشکسته خواهید شد؟ بهتر است تنها ولی سالم باشید تا با هم ولی بیمار.


آیا درمورد نیازها و انتظاراتتان باهم حرف زده‌اید؟
خودتان را بشناسید. اگر با نیازهای خودتان آشنا نباشید نمی‌توانید تعیین کنید که فردی برای شما خوب است یا نه. اصلاً خودخواهانه نیست که در یک رابطه برای خودتان هدف داشته باشید. نیازها و انتظارات خود را مطرح کنید، البته قبل از ازدواج نه بعد از آن!












نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد