به گزارش « ehow » ذرت منبع ویتامین های متعدد از جمله فولیک اسید، نیاسین و ویتامین C است. فولیک اسید نقش مهمی در جلوگیری از نقص مادرزادی، تکامل لوله عصب و بیماری قلبی دارد.
ذرت گیاهی سرشار از فیبر و هضم آن با جذب آب که دفع مدفوع را سرعت می بخشد، با ناراحتی روده ای شایع یبوست و بواسیر مقابله می کند. به گزارش « ehow » ذرت منبع ویتامین های متعدد از جمله فولیک اسید، نیاسین و ویتامین C است. فولیک اسید نقش مهمی در جلوگیری از نقص مادرزادی، تکامل لوله عصب و بیماری قلبی دارد.
چند خاصیت ذرت:
* برای برطرف کردن ناراحتی کلیه روزی یک ذرت آب پز شده و نرم مصرف کنید.
* مصرف روزانه سبوس ذرت کلسترول را کاهش می دهد.
* دو عدد ذرت تازه را در 4 لیوان آب به مدت 45 دقیقه بجوشانید و پس از صاف کردن بگذارید خنک شود. 3 بار در روز یک فنجان از آن را بخورید تا نقرس شما تسکین پیدا کند.
* آنتی اکسیدان موجود در ذرت پیشرفت بیماری چشمی مربوط به پیری را کند می کند.
* فیبر موجود در ذرت خطر سرطان روده را کاهش می دهد.
* مصرف این گیاه برای بیماران دیابتی مفید می باشد.
* فولات موجود در آن به تولید سلول های جدید به خصوص قبل و هنگام حاملگی کمک می کند.
* ذرت برای درمان کم خونی مفید است.
تمامی حقوق وب سایت محفوظ و انتشار مطالب فقط با ذکر منبع مجاز میباشد.