ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
اسفناج یکی از مفیدترین و سالمترین سبزی هاست که دو هزار سال پیش در چین و قسمت هایی از آسیا و خاورمیانه به عمل آمد. به گزاش «ehow»، این گیاه سرشار از ویتامین، پروتئین، آنتی اکسیدان و مواد مغذی لازم است...
اسفناج یکی از مفیدترین و سالمترین سبزی هاست که دو هزار سال پیش در چین و قسمت هایی از آسیا و خاورمیانه به عمل آمد. به گزاش «ehow»، این گیاه سرشار از ویتامین، پروتئین، آنتی اکسیدان و مواد مغذی لازم است.
برای حداکثر استفاده از خاصیت این گیاه، اسفناج را بلافاصله پس از خرید مصرف کنید. هر چه مدت زمان بیشتری در یخچال بماند، از خاصیت آن کاسته می شود.
خواص اسفناج:
* از آنجا که مصرف منظم اسفناج میزان قند خون را ثابت نگه می دارد و از نوسان آن جلوگیری می کند به بیماران دیابتی یوصیه می شود روزی نیم لیوان آب اسفناج را برای ثابت نگه داشتن قند خون مصرف کنند.
* فلانوئید، نوعی آنتی اکسیدان که دراسفناج موجود است خاصیت ضد سرطانی نیز دارد.
* اسفناج خاصیت ضد پیری دارد.
* مقدار بالای ویتامین K موجود در آن مانع لختگی خون هنگام آسیب وارد شدن می شود.
* اسفناج در درمان کم خونی، یبوست، بی خوابی، پوکی استخوان، سوء هاضمه مزمن، ناراحتی کلیه ای، مثانه ای و کبد نیز مؤثر است.
تمامی حقوق وب سایت محفوظ و انتشار مطالب فقط با ذکر منبع مجاز میباشد.
سلام خانوم سالمی.
خوبی؟
امروز تولدمه و یه جشن کوچولو تو وبلاگم گرفتم.
شما هم با همه اهل و عیال دعوتی.
منتظرتم.