به گزارش ایسنا، دکتر گری گوری فروند پروفسور دانشکده پزشکی و عضو هیات علمی
دانشکده کشاورزی این دانشگاه در این باره خاطرنشان کرد:
فیبر خوراکی محلول ، خلق و خو و خصوصیات سلولهای ایمنی را تغییر میدهد و این سلولها از حالت عصبانی و التهابی به حالت آرام و
ضدالتهابی مبدل میشوند.
به گفته محققان؛ علت این تغییر آن است که فیبر خوراکی محلول باعث افزایش تولید
مقدار یک پروتئین ضدالتهابی موسوم به اینترلوکین 4 میشود.
این تحقیق روی موشهای آزمایشگاهی انجام گرفت که رژیم غذایی آنها کم چرب بوده
و حاوی فیبر محلول یا نامحلول بوده است.
آزمایشها
نشان داد: موشهایی که از رژیمغذایی حاوی فیبر محلول استفاده کردند در سیستم
ایمنی بدن آنها تغییرات مثبت و تقویت کنندهای مشاهده شد.